Thursday, March 20, 2014

CANTIK LUAR CANTIK DALAM..:))

Bila sebut Shakle wajiblah ramai org teringat botol botol ubat biru n hijau tu kan? Tak salahkan korang sbb dulu sy pun anggap macam tu. Salah sebenarnya sbb rangkaian produk Shaklee merangkumi produk kecantikan dan produk pembersihan rumah,. Water filter pun ade.

So hari ni rasa macam nak cerita ttg rangkaian produk penjagaan muka Shaklee yang makin disukai ramai. Actually Shaklee ada 2 jenis rangkaian iaitu Nutri White utk kulit biasa dan Enfuselle untuk kulit bermasalah. Hari ni fokus pada Nutri White sahaja.

Tak nak tulis panjang-panjang, baca aje testimoni bawah ni. 


SKINCARE REGIME


DARI BLOG ujanaraudhah.blogspot
DARI BLOG LYANAHISHAM.MY YG SGT COMEL
Hoyeh..ni testimoni MamaCery sendiri 


Tak tahan RASA NAK TRY JUGAK KAN?
Haha..dah agak dah..makan sepplemen utk dalaman, penjagaan luar x boleh abaikan jugak betul tak?

Nak beli? Memang takde kat kaunter pasaraya. Nak senang, cepat dan jimat, beli aje dengan saya,
SUZIE MUDA
0199757240 call / sms
0199390033 whatsapp
FB : www.facebook.com/suziemuda


No comments: