Friday, May 28, 2010

JUALAN RUNTUH, CEPAT TOLONG HABISKAN STOK INI

Sebelum ke link jualan runtuh, nak imbas kembali kedai pertama sy ni..Namanya Kedai Adik Comel. Didaftarkan somewhere dlm bulan 8 tahun 2008. Specialised dlm jualan baju branded anak-anak. Bakal berpindah milik dalam beberapa hari lag once owner baru berjaya mendapatkan sewaan tapak kedai ini. Sedih sebenarnya nak lepaskan tp terpaksa kerana sedar akan kudrat diri yang tidak mampu komited dlm terlalu banyak tanggungjawab. Jd hamba Allah, jadi kuli, jadi bini, jadi mak, jadi tukang jahit suka suka, jadi peniaga online suka suki jugak..dan nak jd peniaga offline?? cukuplah 2 tahun menimba pengalaman. InsyaAllah kalau nak teruskan mungkin selepas pencen.

Sedikit kenangan dikedai kecil tersebut..
 
Oleh kerana sy betul2 tak nak pikir lagi pasal bisnes offline maka saya adakan JUALAN TUTUP KEDAI untuk sesetengah item yg owner baru x berminat sebab dia mmg specialised dlm kids apparel. So mana2 item yg bercirikan dewasa akan sy buat sale kasi habis. Harga yg ditawarkan tu kebanyakannya lebih rendah dari harga modal saya. Mungkin anda takkan ketemu lagi harga mcm ni sbb target sy ialah nak clear semua stok.

Berminat??

2 comments:

nor harfilzan said...

salam kak,

saye org kemaman juge.pernahla lalu depan kedai akak hehehe. 2 bulan lepas sye pi casa limbong tuk buat permohonan kedai pas tu nmpk la kedai tu baru tau ade kedai baby kat situ.huhuu
saye mohon x dpt2 pun lagi kedai huhuu lamernye tunggu.saye ingat nak jual baju baby juge.akakdah jual ek kedai tu?

IMAN said...

nor,
akak pun x dpt nak jual coz the person yg nak beli tu belum di approve oleh mpk jugak. tak tau lah kenape lah lambat sgt diorg ni proses..bz ngat kot..hehe

anyway, sy tgh wat sale 40%. jomlah ke sana!