Sunday, August 15, 2010

I'M EXPECTING A NEW BROTHER

Tak sabarnya menunggu. Brother yg takde ikatan darah, tp ada ikatan hati lah kot nanti. :)

Harap2 hari Selasa ni sampai. Bosan hidup tanpa mesin. Ni Brother saya yg kedua. Yg pertama masa student dulu beli Brother kat ARGOS. Mmg best jenama brother ni sbnarnya. Tak lama sbb pakai robust sgt, rosak then ganti ngan Toyota (mesin pun ada nama Toyota..hehe). 3 hari lepas dia rosak dan sy x mampu nak bukak sebiji skru so tak boleh nak bukak. So beli yg baru ajelah, lgpun dah lama mengidam nak mesin yg better sket. Moga mesin baru, makin rajin serta kreatif dlm menjahit.

6 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
MamaDaniel said...

dah sampai ke? saya punya dah smpai dah... ;) hehe.. collect sendri

faizlily said...

Suzy, my first sewing machine is Brother too, beli kat Philly x ingat dah nama kedai dia... still boleh guna tapi gatai beli Janome plak, hehe... I baru potong the Mum Toss and Barefoot roses fabbies tu... nyesal x beli 4m each...

IMAN said...

ziela,
sampai dah last week..hepiiii sgt..best sgt guna mesin tu

IMAN said...

faiz,
nanti bg link gambar2 project yg u buat..i nak publish kat my website :)

a.niza said...

my very first is a Brother too , a basic simple one which bought in UK as well not Argos though. Zaman tu mmg tahap biol giler...buter huruf so a simple and basic and suits my budget..still working good and it's about my eldest age 16 yr old...