Tuesday, October 21, 2008

Cerita pasal kek

Edisi promo...(tuan punya badan kalau baca ni, lepas ni kasi 50% diskaun)

Ceritanya ada sorang kawan kat my opis yg pandai buat cheese kek. Kesedapan cheese kek dia ni mmg x boleh jumpa kat mana-mana waima kat secret recipe sekalipun. Kira cheese kek yg rich giler dan harganya pun berpatutan. Buktinya kek ni sedap ialah my hubby yg bukan peminat kek telah menjd peminat kek ni hingga buat request for reorder..:P. Mmg yummy sgt.

Jadi kelmarin sy pun beli lah sebijik buat kesekian kalinya. Dlm perjalanan balik rumah Ariz cam buat hal sikit. So, utk memujuk dia sy bgtaulah yg 'mama beli kek utk ariz..nanti bila harijadi ariz mama akan buat kek pulak. ariz suka makan kek apa?'

Jawapan dia membuatkan sy terketawa..

Dgn muka inesen, ia selamba je jwb 'CAKE MANIA!'

Owh, hampir terlupa, kawan sy tu nama dia YATI OMAR..so, tunggu apa lagi?

3 comments:

~Seven~ said...

haha..cake mania? skrg dh ada siri cake mania 3 kan? tp mmg kek kak yati wat sedap..base kek tu pn mmg elok2 je..cantekkk

Anonymous said...

suzie, anak2 awok mcm anak2 saya gak, suka main game2 camtu... awok tahu mana nak dpt full version bookworm adventures deluxe tak...?

IMAN said...

cuba cari kat mostfun.com . kat situ byk yg full