Saturday, January 31, 2009

Jadi Student tua..

Start 21hb January lepas, mama enrolled dlm NIOSH SHO Course. So kena attend kelas every weekend sampai April nanti. Tak clear sgt lah tujuan nape masuk course tu. Nak kata nak jd SHO rasanya mmg dok doh. Tp alang2 kompeni nak hantar..bayar yuran RM4k percuma aje..pergi ajelah. At least dpt byk pengetahuan baru dan pengalaman dari tenaga2 pengajar dan kawan2 sekelas yg sumernya tua2 belaka..hehe..

Dah lama x bercerita pasal keje. Skrg ni masih dalam stage x berapa nak bersemangat. Ala-ala demoralized sikit. Nak cerita pun maleh lah. Tp skrg duk kumpul kekuatan nak perform kerja sebaik2nya sebelum sampai usia bersara awal..

Hadi telah dibotakkan Abah 2 hari lepas. Tgh demam pulak tu. Rupanya nak naik campak. Kesian dia asik merengek aje. Nampak mcm letih tak bermaya sgt dia. Baru teringat patutlah abah cam reluctant nak botakkan Hadi banyak2 kali mcm Ariz dulu, rupanya Hadi ada tahi lalat besar atas kepala. Kalo botak nampak jelas seh!

2 comments:

hazel said...

pusing2 jumpa blog ni.. salam, pekaba?

coretan suka duka kehidupan said...

as'kum...salam pkenalan...